U14 AMMOR Plius v Brně 05/2024

U14 AMMOR Plius v Brně 05/2024

30.05.2024 U14


Tým AMMOR Plius vyrazil v neděli do Brna změřit síly s Dragonem Brno. V začátku jsme dostali poměrně brzo po sobě dvě pětky, které ale byly až po několika fázích soupeře. Následně obrana začala být více aktivní a donutila soupeře k chybám. Díky tomu jsme byli několikrát v držení míče. Bohužel v útočení to už tak slavné nebylo a chybami jsme o své příležitosti přicházeli. Malá hloubka s nepřesnými přihrávkami nedopřály našim útokům dlouhé trvání. Zpočátku jsme se také těžko pochopitelně snažili vynášet míč z vlastní 22, což nám docela zavařilo. Tento jev korunovala situace, kdy jsme rychle rozehráli trestný kop, který mlýnovka hodila hráči dalších 5 metrů zpět, aby ten to odkopnul do hřiště :).
Po tomto incidentu dostali hráči od trenérů pokyn k snaze odkopávat z vlastní 22 a situace se zlepšila. V závěru utkání jsme začali lehce vystrkovat růžky a donesli pětku do soupeřova brankoviště po povedeném překopu. Pokládajícím byl Miky. Na víc ale už čas nebyl a zápas skončil 12:5 pro Dragon.
Celkově tedy lze tým pochválit za kolektivní obranu a částečně i za individuální. V útočení máme na čem pracovat, v tom nás soupeř jednoznačně předčil.
Závěr výletu zpestřila zpáteční cesta, kdy jsme díky incidentu na trati museli použít náhradní dopravu a strávili na cestě z Brna do prahy přes 6 hodin, Plzeňská část ještě více. Hráči si to ale myslím ve vlaku celkem užívali, trenéři už o něco méně:).

Kategorie